Мешканка Тернополя Олена Коваль розповіла, що її мрія здійснилася. Кілька тижнів тому вона зважилася і відправила лист самій королеві Великобританії Єлизаветі II. Жінка про свої емоції розповіла на сторінці у Facebook.

Три місяці тому було надіслано листа до Великобританії. Цей лист вона написала тому, що це був виклик для неї самої, як написала Олена. Також жінка зазначила, що причиною для написання була розповідь про її дітей – доньку Ганну та сина Володя, який народився з ДЦП.

Олена зізналася, що дуже любить мріяти і хоче, щоб інші мами дітей з інвалідністю дозволяли собі мріяти і вірили в себе. Далі жінка розповіла, що розповіла про своїх дітей Єлизаветі II, про випробування, з якими довелося зіткнутися. Вона попросила слова підтримки саме від її величності.

#мрії_збуваються #віра_в_себе Сьогодні на календарі 5 жовтня. І я дуже хочу, щоб цей день я запам'ятала Назавжди!🔥 Три...

Geplaatst door Helena Koval op Maandag 5 oktober 2020

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

5 жовтня Олена отримала відповідь на свій лист. Ці слова і день вона хоче запам'ятати на довгі роки і пише, що лист буде показувати дітям і правнукам. Для жінки отриманий лист - не просто набір букв, а знак того, що навіть через тисячі кілометрів від абсолютно чужої людини можна отримати слова підтримки.

Олена розповіла, що, коли лист був написаний, вона 4 тижні сумнівалася відправляти чи ні, вона думала, що їй не дадуть відповідь. Після цього жінка побажала всім вірити в свої мрії і не дозволяти нікому знецінювати мрії і починання.

Напомнм, Знай писав, що принц Гаррі і Меган Маркл відсвяткують різдвяні свята в Штатах, тобто сентиментально примирення сім'ї на одне з найбільших християнських свят не відбудеться. Це друге Різдво, яке пара проведе окремо від королівської сім'ї Гаррі.

Також Знай повідомляв, що 1 жовтня, принцеса Йоркська і її чоловік Едоардо Мопеллі Моцці були помічені в лондонському кварталі Мейфер.

Нещодавно Знай повідомляв, що дядько герцогині Кембриджської Кейт Мідлтон розкритикував 39-річну Меган Маркл і 36-річного принца Гаррі за втручання в британську політику вже після офіційного виходу зі складу королівської сім'ї.