У Тернополі померла ветеран медичної сфери регіону, колишній головний педіатр області Оксана Іноземцева.

Про смерть медика повідомили колеги та чиновники з управління охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації.

На сторінці Управління охорони здоров'я Тернопільщини у Facebook йдеться, що колеги шкодують про смерть відомого медика. Оксана Іноземцева померла від ускладнень коронавірусу.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі зафіксовані нові смерті медиків. Дві медсестри померли днями в обласному центрі. Про причини смерті в повідомленні адміністрації Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні та колективу інфекційно-діагностичного відділення нічого не говориться.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Хмельницькому померла 4-річна дівчинка, яку госпіталізували з численними травмами в реанімацію. 4-річну дівчинку з села Ходаківці 2 тижні тому госпіталізували з численними травмами в реанімацію в Хмельницькому. Вона була в глибокій комі, з забоями внутрішніх органів і зламаною рукою.

Нещодавно Знай передавав, що у Франківську прощаються з лікарем місцевої поліклініки. Що стало причиною смерті - не уточнюється. Про сумну новину повідомили її колеги на сторінці КНП "Центр першої медичної консультативно діагностичної допомоги".