Тернополянка показала, який сюрприз виявила в ковбасі з магазину. Жінка виявила дивний металевий предмет в одному зі шматків м'ясного виробу.

У групі "Тернопільські плітки «Ольга Слободна у Facebook розповіла, що придбала цю ковбасу біля торгового центру»Ласкава просімо". Вона зазначила, що в магазині дуже прийнятні ціни на продукти, є вже готові м'ясні вироби. Користувачка також зазначила, що виробник ПП чубатий повинен поліпшити контроль за виробничим процесом. Інакше покупці будуть ламати ножі і зуби про такі знахідки в ковбасі. Жінка помітила, що вона знайшла в ковбасі алюмінієву деталь.

Нагадавши, Знай писав, що в Черкасах в одному з супермаркетів покупниця придбала шаурму. У ній вона крім уже відомих інгредієнтів знайшла постронніе і не зовсім приємні. Під час прийому їжі дівчина натрапила на шматок пластику або поліетиленової упаковки, якої в шаурмі не повинно бути.

Також Знай повідомляв, що в Києві жінка відсудила у супермаркету матеріальний і моральний збиток. Жінка рік тому впала в магазині і зламала хребет. Лікування обійшлося в 56 тисяч гривень, а судові засідання тривали протягом року. В результаті жінці вдалося довести, що вона впала з вини співробітників магазину, які не прибрали вчасно розлилося масло.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Києві в супермаркеті помітили мишу, яка подорожувала по курячих яйцях. Гризун відчував себе досить спокійно незважаючи на велику кількість відвідувачів в магазині.