Стало відомо про те, що в Тернопільській області засуджена жінка домоглася свого і вийшла заміж прямо у виправній колонії.

Таким чином, повідомляється, що в колонії номер 63, що в Тернопільській області, пара офіційно зареєструвала свій шлюб. Засуджена Катерина і обранець Павло тепер дружина і чоловік.

Весілля в колонії, фото: Telegram
Весілля в колонії, фото: Telegram

Незважаючи на ситуацію, що склалася, вони домоглися свого, і все таки одружилися, хоч і не так як планувалося спочатку, по всій видимості.

Весілля в колонії, фото: Telegram
Весілля в колонії, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Все пройшло без білої сукні, золотих кілець і шампанського, але головне що щиро і з любов'ю.

Весілля в колонії, фото: Telegram
Весілля в колонії, фото: Telegram

Офіційна церемонія пройшла спокійно, без пригод.

За що жінка опинилася у в'язниці - невідомо, також немає інформації стосовно того коли вона вийде на свободу.

Нещодавно Знай передавав, що на передовій на Донбасі свої долі зв'язали двоє закоханих. У молодят не було красивих блискучих іномарок у весільному кортежі, але була військова техніка, прикрашена стрічками, РАГС і вірні побратими поруч.

Нагадаємо, у Кривому Розі сталося жахливе вбивство, мотиви якого не вкладаються в голові у розсудливої людини.

Раніше Знай.иа повідомляв, на Харківщині стався кричущий злочин. Правоохоронні органи затримали 4 осіб, серед яких 2 неповнолітніх, за підозрою у вбивстві військовослужбовця.

Також Знай.иа писав, у Києві невідомий жорстоко побив 60-річного ветерана АТО та його дружину.