Стало відомо про те, що в Тернополі назвуть стадіон ім'ям Роман Шухевича. З такою заявою виступив мер міста Сергій Надал на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Таким чином повідомляється, що це рішення було прийнято на сесії Тернопільської міської ради. Тепер стадіону присвоїли нове ім'я-Тернопільський міський стадіон імені Романа Шухевича.

Мер повідомляє, що це все на честь Героя України, головнокомандувача повстанської армії Романа Шухевича.

За його словами головнокомандувач УПА був зразковим командиром і хорошим спортсменом. У нього було кілька досягнень у різних видах спорту.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Депутати міської ради підтримали одноголосно ініціативу Сергія Надала про нову назву стадіону.

Нагадаємо, що 5 березня 1950 Роман Шухевич був убитий. У 2007 році Віктор Ющенко, тоді президент України, присвоїв посмертно чоловікові звання Героя України, а також вручив орден Держави.

У понеділок, 1 березня, у Тернополі вшанували пам'ять Андрія пітака - військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, колишнього працівника міської ради.

Чоловік героїчно загинув на фронті в 2016 році. Нагадаємо, на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.