Зранку у понеділок, 6 січня, небо у Вінниці заполонять хмари, день буде похмурим без опадів, з посиленням морозів під вечір.

Про це повідомляє Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 31 грудня вологість повітря у Вінниці становитиме від 61 до 89%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -1 до -6 градусів.

Різдво та Новий рік, Ілюстративне фото

Тому якщо ви збираєтеся колядувати у Святвечір - варто добряче одягатися, адже мороз добряче пощипає за щоки під вечір, попереджають синоптики.

Народний прогноз погоди

6 січня усі православні народи святкують Різдвяний святвечір. З цього дня наступають Різдвяні морози. Глибоко промерзла земля передбачає родючість. По погоді цього дня прогнозують погоду грудня. Якщо у цей день тепло — весна буде холодною; заметіль — до урожаю пшениці. У народі говорили: "Якщо на Кутю небо зоряне — багатий приплід скотини і багато ягід буде". Якщо на святвечір стався снігопад, чекайте процвітання господарства у новому році, а якщо мороз — у сім'ї буде злагода та любов.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.