Стало відомо про те, що Міністерство закордонних справ рф знову осоромилося. Сергій Лавров порівняв Зеленського з Гітлером, так як у нього була єврейська кров.

В інтерв'ю італійському виданню Сергій Лавров заявив, що у Адольфа Гітлера була єврейська кров, а вони, як правило, є затятими антисемітами. Саме таку думку висунув глава російського МЗС.

Сергій Лавров, фото: РИА "Новости"
Сергій Лавров, фото: РИА "Новости"

"Він висуває аргумент: яка у них може бути нацифікація, якщо він єврей. Можу помилитися, але у Гітлера теж була єврейська кров. Це абсолютно нічого не означає. Мудрий єврейський народ каже, що найзатятіші антисеміти, як правило, євреї. "У сім'ї не без виродка", як у нас говорять" - йдеться в повідомленні.

Сергій Лавров
Сергій Лавров

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також, пропагандист зазначає, що десь публікуються матеріали, які підтверджують, що Канада і США винні частково у війні в Україні, а саме в підготовці до неонацистських підрозділів.

Це розлютило ізраїльську сторону, і міністр закордонних справ Ізраїлю Яїр Лапід також висловився з цього приводу на своєму офіційному акаунті в соціальній мережі Twitter.

"Висловлювання Лаврова - це обурлива і непростима заява, а також жахлива історична помилка. Євреї не вбивали себе під час Голокосту. Найнижчий рівень расизму щодо євреїв-це звинувачувати самих євреїв в антисемітизмі " - йдеться в повідомленні глави МЗС.

Це вже не перша скандальна Заява Сергія Лаврова, і після цього закрадаються сумніви, що саме він робить на цій посаді.

Нагадаємо, що військовий експерт назвав ймовірні сценарії ядерної атаки росіянами: чого боятися найбільше

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський розповів про перемогу України, мужні герої її наближають

Також, Олена Зеленська показала, від кого отримала перші слова підтримки: так виглядає справжня жіноча дружба.