Росія не визнаватиме терористичні бандформування ДНР і ЛНР, бо хоче зберегти стосунки з Україною.

Таку заяву зробив Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров.

"Воювати з Україною ми не будемо, це я обіцяю", - додав російський посадовець.

У свою чергу, український журналіст Денис Казанський зазначив, що в цій заяві Лаврова - "вся суть російської політики і російської держави".

"Анексія Криму, захоплення Слов'янська Гіркіним і подальша м'ясорубка в цьому місті. Обіцянка українським військовим зеленого коридору в Іловайську, і розстріл їх колони. Недавнє захоплення моряків - все це на думку Лаврова дрібниці, які українці повинні зрозуміти і пробачити. А сепаратисти з ОРДЛО, яких обдурили, використали і кинули, повинні заради інтересів Росії ще трохи помучитися, щоб потім повернутися до складу України. Москві так буде зручніше", - написав журналіст у Facebook.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Казанський зазначив, що у підсумку Росії вдалося нашкодити в Україні абсолютно всім.

"Тих, хто був проти зближення з Росією, радикалізували і віддалили ще більше. Тих, хто хотів в Росію - підставили, кинули і відштовхнули. Найбільше постраждали ті, хто пов'язував з Росією якісь надії. Їх просто використовували в якості витратного матеріалу, змусили вмирати заради ефектної картинки в телевізорі, а тепер прямим текстом кажуть - вони нам не потрібні", - наголосив журналіст.

Крім того, Казанський ще раз підкреслив, чому не можна мати справ з Росією.

"Люди для неї - пил. Навіть ті, кого Москва називає "своїми" і нібито захищає. Такі страждають найбільше - їх при необхідності зраджують, без найменших вагань. Сподіваюся, ця ситуація допоможе зрозуміти прихильникам "республік", чому українці в 2013-2014 році так відчайдушно боролися за євроінтеграцію. І чому багато хто готовий був скоріше вмерти, ніж дозволити Януковичу лягти під Путіна і Лаврова", - додав Денис Казанський.

Лавров прямо заявил, что Россия не собирается признавать ДНР и ЛНР, и что ОРДЛО - это Украина. Такую позицию он объясняет тем, что Россия хочет сохранить отношения с Украиной, и не потерять ее. В этом заявлении Лаврова - вся суть российской политики и российского государства. Аннексия Крыма, захват Славянска Гиркиным и последующая мясорубка в этом городе, обещание украинским военным зеленого коридора в Иловайске и расстрел их колонны, недавний захват моряков - все это по мнению Лаврова мелочи, которые украинцы должны понять и простить. А сепаратисты из ОРДЛО, которых обманули, использовали и кинули, должны ради интересов России еще немного помучаться, чтобы потом вернуться в состав Украины. Москве так будет удобнее. В итоге получилось, что навредили в Украине абсолютно всем. Тех, кто был против сближения с Россией, радикализовали и отдалили еще больше. Тех, кто хотел в Россию - подставили, кинули и оттолкнули. Причем, как всегда, больше всего пострадали те, кто связывал с Россией какие-то надежды. Их просто использовали в качестве расходного материала, заставили умирать ради эффектной картинки в телевизоре, а теперь прямым текстом говорят - они нам не нужны. Наглядный пример, почему нельзя иметь дел с Россией. Люди для нее - пыль. Даже те, кого Москва называет "своими" и якобы защищает. Такие вообще обычно страдают больше всех - их при необходимости предают без малейших колебаний. Надеюсь эта ситуация поможет понять сторонникам "республик", почему украинцы в 2013-2014 году так отчаянно боролись за евроинтеграцию и почему многие готовы были скорее умереть, чем позволить Януковичу лечь под Путина и Лаврова.

Geplaatst door Денис Казанский op Maandag 17 december 2018

Нагадаємо, Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров відзначився дивною заявою про зв'язок церкви та російською агресією на Донбасі.

Раніше Знай.uа писав про те, що після міністерської зустрічі ОБСЄ в Мілані, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що захоплені в полон українські моряки залишаться під вартою в РФ як мінімум до завершення судових процедур.

Також Знай.uа повідомляв, що опозиціонерка Ольга Курносова поділилася своїм прогнозом для Росії після смерті чинного президента Путіна.