У Міністерстві закордонних справ Російської Федерації активно поширюють кремлівський фейк про те, що нібито президент України "Порошенко планує збройну провокацію на кордоні з Кримом" і планує це здійснити перед Новим роком.

Інформацію про "збройну провокацію" поширив зокрема глава МЗС РФ Сергій Лавров. Слова Лаврова цитують російські ЗМІ.

Сергій Лавров

Так, в Росії переконані, що Петро Порошенко "планує збройну провокацію" на адмінкордоні з тимчасово окупованих Кримом, і тут же пригрозив українському лідеру відповіддю Москви на це.

"Він отримає відповідь – мало не здасться, я вас запевняю. Це наша країна, це наші кордони", - підкреслив Лавров.

Петро Порошенко

Він також запевнив ЗМІ РФ, що "цю провокацію на кордоні з Кримом Порошенко обговорює зі своїми західними кураторами".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

16 грудня 2018 року Порошенко заявив, що за час військового стану готовність України відбити агресію РФ істотно збільшилася.

Азовське море


Лавров заявив про статус так званих "республік" на Донбасі

Глава російського МЗС Сергій Лавров днями зробив дивну заяву щодо псевдореспублік "ДНР" та "ЛНР".

У ході розмови з журналістами Лавров заявив, що РФ не збирається визнавати так звані "ДНР" і "ЛНР".

До того ж, чиновник назвав українську владу "нацистською" .

Нагадаємо, журналісти відтворили карту подій агресії у Керченській протоці, де 25 листопада українські судна були взяті штурмом російськими окупантами.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, командувач ВМС Ігор Воронченко у захисті українських кордонів на морях. Зокрем повідомив, як попередити атаки РФ.

Також портал Знай.ua писав, що на захист полонених українських моряків, які мужньо захищали країну в Азовському морі, підняли жовто-блакитний стяг га території анексованого криму.

Дивіться: Доля полонених українських моряків