Соліст популярного українського гурту «Антитела», молодіжний посол UNICEF в Україні та волонтер Тарас Тополя розмістив публікацію у соціальній мережі та звернувся до українців. Він прокоментував дії путіна за останні дні.

Цю посаду Тарас Тополя оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

«Не Київ. Ранок - двісті вісімнадцятий. Настрій - ну і що? Місяць - конвульсій режиму. Завтра путін оголосить приєднання Церери до Плутона, добровільне входження комети Андромеди до п‘ятого виміру Всесвіту по результатам галактичного референдуму, а можливо оголосить приєднання роіссі до кобзона, чи українських земель до роіссі… Що б він там не видав - взагалі по цимбалам, по-барабану, абсолютно байдуже. Чим сильніше зашморг стискається, тим більше червоніє скажена пика. І робить все більше дурниць та помилок. Це очікувано. Тож keep calm & ebshim! Слава ЗСУ! Слава Україні!», - підписана публікація на сторінці артиста.

Численна публіка, яка стежить за особистим життям та кар'єрними сходами Тараса, із задоволенням коментує кожну публікацію свого улюбленця, і ця – не стала винятком із правил.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Тарас Тополя, фото: Instagram
Тарас Тополя, фото: Instagram

«Тож переможемо цю стару потвору!», «Слава Україні», «Браво», «Тримаємо стрій! Все буде Україна!», «Героям Слава!! Все буде Україна!», - залишають відгуки фолловери українського співака.

Коментарі на пост Тараса Тополі в Instagram
Коментарі на пост Тараса Тополі в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Тарас Тополя з "Антител" заявив, що білорусів наздогнала така сама жалюгідна доля, що й росіян.

Нагадаємо, Тарас Тополя заговорив про розплату за мовчання росіян, які злякалися через мобілізацію.