З'явилася нова інформація про новостворене з Росії гарматне м'ясо. Вони вже встигли невдало повоювати, і їхнє командування відправило на нову ділянку.

Кілька тижнів тому кривавий диктатор путін оголосив про часткову мобілізацію по всій країні, і перша партія гарматного м'яса вже прибула на фронт. Так, їх зовсім не готували і кинули в прямому розумінні вмирати.

Наприклад, українські захисники, які відступили з міста Лиман, яке було взято в котел, вже встигли прибути до міста Щастя.

Там їм доводиться несолодко, і командування змушує жити просто неба.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Крім того, їх уже встигли звинуватити у дезертирстві через провал на полі бою, і навіть загрожують розправою. Путін вирішив, що він має право розпоряджатися життям мільйонів людей.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

У мережі з'явилися перші ролики з ними, на яких розповідається про те, що вони намагалися триматися до останнього, але досвідчені бійці, які вже не перший місяць на фронті просто кинули мобілізованих і відступили.

Вони не залишили ні техніки, ні зброї, нічого. При цьому російські окупанти мали наказ не попереджати м'ясо з "ЛНР" про свій відхід, щоб луганчани залишилися на позиціях до останнього і загинули.

Все це не вигадки української пропаганди, як могли одразу ж подумати росіяни. Про все це розповідають самі російські окупанти, яких путін відправив на загибель через свої амбіції.

Чи не здивуємося, якщо вони навіть не ведуть підрахунок втрат, тому що не вважають їх за людей.

Нагадаємо, що батьків путіна попросили вплинути на шаленого сина: дістати з могили

Раніше повідомлялося, що російську агресію не витримують навіть китайці: союзники путіна спорудили на кордонах огородження

Також, Індія та Китай поставили шляхи ультиматум по відношенню до України .