Пропагандист Соловйов здувся у війні проти України, і розмірковує над риторичним питанням, та вже пізно, крапка неповернення давно поставлена і пройдена, після звірств які відбулися в Україні, дорога пропагандистів та керівництво лише одне - трибунал.

Пропагандисти дедалі частіше пропонують нові наративи та історії, для того, аби зрозуміти настрої своїх піддослідних громадян. Цього разу соловйов поміркував над тим, "а чи ми могли не розпочинати 24 лютого?"

Пропагандист соловйов. Фото: скриншот з відео
Пропагандист соловйов. Фото: скриншот з відео

Тепер про раціональності. Незабаром 8 місяців як йде "операція" (війна), і вже зрозуміло, що це вже ніяка не спеціальна військова операція, що ми воюємо з НАТО, і воно присутнє у повний зріст.

Він також зазначив, що Україні допомагає і розвідка і техніка і бійців українських навчвють вести війну за новими стандартами.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ми могли не починати 24 лютого? - ставить риторичне питання соловйов.

Також на сторінці у пропаганд*на з'явилися так звані "цілі", які вони воліють знищити. І першою - є особа Кирила Буданова. За що Кирила Олексійовича Буданова можна привітати, адже йому присвоєне високе звання та безперечне визнання з боку русні.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що СБУ вирішила потрусити московського попа на Вінничині: підозри у колабораційній діяльності та державній зраді.

Як повідомляв "Знай.ua" росія вивозить з Білорусі боєприпаси та техніку: Лукашенко піде воювати картоплею, як зважиться напасти.

Також "Знай.ua" інформував, що Олексій Арестович розповів, для чого путін спробував насіяти паніку над Україною, і чому зробив тільки собі гірше.