Дружина російського терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) показала його фото у військовій формі після того, як усі помітили, що він майже тиждень не виходить на зв'язок.

Терорист Ігор Гіркін (Стрєлков), який брав участь в окупації Криму та захопленні Слов'янська у 2014 році, з 10 жовтня не виходить на зв'язок і не коментує перебіг війни росії проти України.

Стрєлков-гіркін. Фото: скриншот з відео
Стрєлков-гіркін. Фото: скриншот з відео

Зараз з'явилася інформація, що Гіркін вирушив воювати у складі одного з добровольчих підрозділів. Про це повідомляють різні джерела. Його дружина Мирослава Регінська теж натякнула на це, показавши фото з Ігорем, одягненим у камуфляжну форму російської армії.

"На питання: де Ігор Іванович? Чи все в нього добре? Куди пропав і тд. Відповідаю: Все добре! Незабаром вийде на зв'язок", - написала дружина Стрєлкова.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Пост дружини Ігоря Стрєлкова (Гіркіна)
Пост дружини Ігоря Стрєлкова (Гіркіна)

Російський пропагандист і головний редактор видання "Сегодня.ру" Юрій Котенок заявив, що Гіркіну дозволили в'їзд у зону бойових дій через 8 років. За інформацією джерел, він вирушив до одного з добровольчих батальйонів РФ на посаду начальника штабу чи заступника командира.

Однак жодних офіційних підтверджень цієї інформації немає, сам Стрєлков не заявляв про плани вирушити на фронт.

Раніше ми писали, Стрєлков-гіркін, скабеєва та симоньян: як відреагували головні пропагандисти на палаючий міст у Криму

Як повідомляв Знай.ua, терорист Стрєлков-Гіркін прикидає, куди дострілює українська артилерія: ховатися доведеться далеко

Також портал Знай.ua писав, що терорист стрєлков-гіркін знову вангує: ЗСУ просовуються до Маріуполя