Усім давно відомо, що більшість росіян підтримує рішення диктатора путін розпочати війну шляхом геноциду в Україні. Цього разу вони запитали про ракетні удари на мирні міста.

Опубліковано сюжет був у мережі, адже по телевізору вони цього не покажуть. Деякі відповіді можуть похитнути ще сильніше за вашу віру в те, що серед цього народу ще залишилися адекватні люди.

Першу жінку все влаштовує, і вона вважає за правильні дії своєї влади.

Опитування росіян, скріншот із відео
Опитування росіян, скріншот із відео

"Позитивно. Це треба було давно зробити вже, я вважаю. Ще до того, як було завдано удару по Кримському мосту" - каже жінка похилого віку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наступний же чоловік, як і типовий росіянин, зробив аполітичну заяву щодо цієї ситуації. Він зазначив, що не має жодного відношення до військового та політичного керівництва країни, тобто просто начхати на все.

"Я вчора думала, що це фейк. Але що трапилося, те трапилося. У принципі, я підтримую. І начебто й шкода. Швидше за все, підтримую", - зазначає вже інша жінка. Вони всі говорять як за методикою. Фейки, підтримка та аполітичність. Нічого нового від них.

Опитування серед росіян, скріншот з відео
Опитування серед росіян, скріншот з відео

Наступний чоловік, мабуть, Білорусь, бо назвав це привентивним ударом, щоб та сторона зрозуміла. Що подібні жарти з росією небезпечні, проте, це лише більше злить цивілізований світ.

Він вірить у все, що йому кажуть по телевізору. І про зруйновану десять разів українську армію, і про ліквідацію всіх систем ППО, про те, що ми не маємо продовольства. Типові росіяни.

На диво, один адекватний там все ж таки знайшовся. Хлопець не підтримує бойові дії і вважає, що це неправильний метод.

“А у нас не страждають?

Нагадаємо, що заплатять прості росіяни, які радіють ракетним обстрілам: путіну вказали на фатальні помилки

Раніше повідомлялося, що масований ракетний удар по Україні: чи змінилася думка світових лідерів щодо постачання ППО для закриття неба

Також ФСБ зробили крайнім у підриві Кримського мосту голову розвідки Кирила Буданова: детальний "план" від пропагандистів