Російські окупанти останніми тижнями ніби зірвалися з ланцюга і знову почали активно атакувати мирне населення України. Вони випускають ракети і дрони-камікадзе в найпіковіші години і дні, щоб морально натиснути на людей.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк висловив свою думку щодо цього. Він упевнений, що російська сторона завдає масованих ударів по критичній інфраструктурі, щоб спричинити хвилі біженців з України до Європи.

Михаил Подоляк, фото: Instagram
Михаил Подоляк, фото: Instagram

Про це Подоляк написав у своєму Twitter.

"Ударами по українській критичній інфраструктурі Кремль хоче спровокувати нові хвилі біженців до Європи. Чи вдасться Путіну реалізувати свій план сьогодні, залежить лише від лідерів у європейських столицях", - написав він.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Подоляк також наголосив, що єдиний спосіб зупинити гуманітарну катастрофу – це швидка передача Україні засобів протиповітряної оборони та ракет до них.

Варто зазначити, що нещодавно Україна офіційно зверталася до Ізраїлю, країн Євросоюзу та США з проханням розпочати постачання систем ППО. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявляв, що якщо політика Ізраїлю полягає у протидії Ірану, то зараз саме час відкрито підтримувати Україну.

Українська ППО. Фoто: скриншот Youtube
Українська ППО. Фoто: скриншот Youtube

Раніше ми писали про те, що на крок ближче до катастрофи: окупанти скидають воду з Каховської ГЕС, щоб "мінімізувати збитки"

Як повідомляв Знай.ua, генерал Суровікін зневірився, і збирає зброю для "другої армії у світі" в африканських країнах: "Потенціал вичерпався"

Також портал Знай.ua писав, що біля берегів Ірану виплив найпотужніший підводний ядерний ракетоносець США: чітке послання