Поняття "цільова мобілізація" передбачає участь українців не у бойових діях, а у повоєнному відновленні країни.

В Україні може розпочатися цільова мобілізація. Поняття "цільова мобілізація" передбачає участь українців не в бойових діях, а у повоєнному відновленні країни. Воєнний стан та загальну мобілізацію в Україні продовжили щонайменше до 21 листопада.

Воїни ЗСУ, фото: Facebook
Воїни ЗСУ, фото: Facebook

Йдеться про проведення цільової мобілізації для ліквідації наслідків ведення воєнних дій та надзвичайних ситуацій. Ліквідація наслідків воєнних дій у населених пунктах та на територіях, що зазнали впливу засобів ураження. Вжиття заходів щодо відновлення об'єктів критичної інфраструктури сфери життєзабезпечення населення.

Також визначення населених пунктів та районів, що вимагають проведення гуманітарного розмінування, маркування небезпечних ділянок, очищення (розмінування) територій.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Залучення до ліквідації наслідків ведення воєнних дій та надзвичайних ситуацій міжнародної допомоги.

До ліквідації наслідків російської збройної агресії залучатимуть насамперед сили цивільного захисту, яким допомагатимуть пожежно-рятувальні, аварійно-рятувальні служби та інші підрозділи.

Нагадаємо, ми писали, що українців оббирають до нитки: банк накрутив приховану комісію, та здер з клієнта майже тисячу гривень.

Як повідомляв "Знай.ua" українців попередили про подорожчання нової категорії товарів: дні у непроглядній темряві забезпечені.

Також "Знай.ua" інформував українці більше не вірять у погрози путіна про ядерну зброю і бажають боротися до перемоги: результати соцопитування.