Через високу ймовірність загрози ядерного удару по Україні, до Києва прибув директор ЦРУ Вільям Бернс. Зробив він це таємно ще на початку місяця.

Про це повідомляє портал CNN, інсайди якого найчастіше є правдою.

Під час свого візиту чоловік таємно зустрівся з українським президентом Володимиром Зеленським, де вони обговорили низку важливої ​​інформації. Сталося це на тлі чергової ескалації російської агресії. Зокрема мова пішла про ядерний удар, та його ймовірність.

значок ЦРУ
значок ЦРУ

"Бернс підтвердив зобов'язання США надавати підтримку Україні в її боротьбі проти російської агресії, зокрема, шляхом продовження обміну розвідданими", - пишуть журналісти.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чому саме ніхто не знав донедавна про цей візит, і чому це залишилося в секреті - сказати складно, але найімовірніше, щоб не змушувати росіян вкотре знову загрожувати країні.

Вільям Бернс, скріншот: YouTube
Вільям Бернс, скріншот: YouTube

Крім того, за словами CNN, ситуація і так була вкрай розжарена, і голова ЦРУ вирішив приїхати в той момент, коли був найбільше стурбований ймовірністю застосування ядерної зброї проти України.

До слова про ядерне озброєння та удар. У мережі згадали різко про фільм 1990 року "Ядерний світанок", який намагається на щось натякнути.

Там показали події після ядерного удару містом Донецьк, після чого у світі почалася третя світова війна. Сумнівне пророцтво, яке сподіваємось ніколи не справдиться.

"Сер, у Радянському Союзі ядерний вибух" - кажуть герої на опублікованому шматочку ролика. У самому фільмі події показують напружену обстановку між США та СРСР. З того моменту майже нічого не змінилося, тільки тепер замість союзу Росія.

Нагадаємо, що з Шахідами будуть проблеми: авіація Ізраїлю розбомбила завод дронів

Раніше повідомлялося, що російські окупанти готуються розграбувати Херсон перед втечею: вже відкрито закликають до мародерства

Також, на Росії військовий літак знову "атакував" житлові будинки