Стало відомо про те, що російський диктатор путін може не зупинитися наступного року, і продовжать кошмарити життя українців. Чого ж очікувати від майбутніх дій Кремля.

Про це розповіли аналітики із американського Інституту вивчення війни.

За словами фахівців, кривавий диктатор із Кремля не збирається зупинятися найближчим часом і намагатиметься робити все можливе для того, щоб продовжити війну в Україні. Він розуміє, що йому не виграти, але чомусь далі тягне час.

Карта бойових дій, фото: ISW
Карта бойових дій, фото: ISW

У такий спосіб він спробує за короткий термін зібрати нову армію, і тим самим утримати всі окуповані території, а також виснажити Захід.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також, за словами експертів, прямого конфлікту з НАТО путін все ж таки намагатиметься уникнути, хоч і загрози ядерним озброєнням продовжаться. Метод путіна - терор і залякування, але не початок війни з противником, який у рази сильніший за нього.

"По-перше, Путін ставить умови для продовження кидання погано підготовлених російських військ безпосередньо до бойових дій в Україні в найближчому майбутньому, замість того, щоб призупинити операції з відновлення ефективних військових сил. По-друге, теорія перемоги Путіна базується на використанні суворої зими, щоб зламати волю Європи", – йдеться у повідомленні.

Карта бойових дій, фото: ISW
Карта бойових дій, фото: ISW

Також цілком можливо, що незабаром диктатор почне використовувати у війні проти України зовсім молодих хлопців, які півроку тому були призвані на службу. Так він може створити умови для відновлення наступальних операцій російських військ після весняної відлиги.

Карта бойових дій, фото: ISW
Карта бойових дій, фото: ISW

Нагадаємо, що росія масово імпортує з ЄС побутову техніку для військових цілей, поки окупанти тягнуть награбоване додому

Раніше повідомлялося, що потужний ракетний удар по Україні: що відомо зараз

Також, у міноборони Росії знайшли винних в "атаці" БПЛА на кораблі чорноморського флоту: не лише українці