Іран найближчим часом може передати Росії чергову партію озброєння. Це будуть тисячі ракет, а також нові безпілотники. Черговий ніж у спину.

Про це повідомляє портал CNN .

За їхніми словами, зараз Іран збирається відправити в росію не менше однієї тисячі одиниць озброєння, до якої увійдуть ракети малого радіусу дії "земля-земля", а також ще більше ударних безпілотників-камікадзе.

Лідери Ірану та Росії, скріншот: YouTube
Лідери Ірану та Росії, скріншот: YouTube

Зараз усі розвідувальні служби уважно стежать за тим, як розвиватиметься ситуація, адже це перший випадок, коли передаватимуться високоточні керовані ракети.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Американські експерти одразу зазначили, що це може дати значний поштовх росіян на полі бою, проте сильно розстановку сил не змінить.

Крайня партія з Ірану до Росії становила не менше 450 безпілотників, які вже були використані проти українських територій. Минулого тижня повідомлялося, що ЗСУ збили понад 300 іранських безпілотників.

Іранські Fateh-110, фото з вільних джерел
Іранські Fateh-110, фото з вільних джерел

Хоча точні терміни, коли вантаж прибуде до Росії, невідомі, офіційні особи вважають, що зброя точно буде доставлена ​​до кінця року. Цікаво, що цього разу вигадають офіційні особи Ірану, адже підтримка вже очевидна.

Прокоментували такі постачання і в Україні.

"Іранські балістичні ракети, які Росія планує придбати в Ірану, розмістять на північному кордоні України. Проти цих ракет у нас немає захисту" - говорить спікер Повітряних сил Юрій Ігнат. Сподіваємося, що Захід негайно відреагує, і вживе превентивних заходів.

"Shahed-136". Фото: скриншот з відео
"Shahed-136". Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, що потужний ракетний удар по Україні: що відомо зараз

Раніше повідомлялося, що в Росії обговорювали ядерний удар по Німеччині перед нападом на Україну

Також, названо терміни будівництва заводу Bayraktar в Україні, якщо росія не зіпсує плани