Стало відомо про те, якою може бути реакція російського диктатора путіну на втрату Херсона і більшу частину області протягом наступних тижнів. Як він виправдовуватиме свою поразку перед народом.

Про це розповів російський політолог Аббас Галлямов в інтерв'ю програмі "Гроші".

За словами чоловіка, навіть після того, як Херсон буде втрачено, а це практично зі стовідсотковою ймовірністю станеться до кінця року, російський диктатор путін розповідатиме своєму народу про те, що все йде за планом.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Зараз вони намагатимуться розповсюджувати інформацію про свою втечу з міста, щоб заманити українських захисників у пастку, але ми на це не поведемося.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Говоритиме, що все йде за планом. Це єдиний обласний центр, який росіянам вдалося захопити. Втратити Херсон - це півроку даремно. Виходить, що все даремно. Втратили те єдине, що вдалося захопити. Тому це, звичайно, буде сильним ударом. . Вони намагаються підсолодити пігулку", - сказав Галлямов.

До речі, зараз їм вдалося розширити географію боїв на Донбасі, і тепер це не тільки Бахмутський напрямок. Таким чином вони намагатимуться компенсувати втрату Херсона захопленням одного з міст Донбасу.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Знаючи російський народ, якщо Бахмут буде захоплений, вони можуть заплющити очі на втрату Херсона. Все тому, що для них головне будь-який успіх, навіть якщо перед цим були десятки поразок. Експерт не виключає, що росіяни можу висадити в повітря Каховську ГЕС, створюючи умови для втечі з Херсона, нібито вони тікають не від ЗСУ, а від води. Сценаріїв у них безліч.

Нагадаємо, скільком росіянам робили пластику, щоб ті працювали двійниками путіна.

Раніше повідомлялося, що росіяни ввели масові репресії в Мелітополі через страх перед партизанами: перевіряють телефони та обшукують

Також, Подоляк знову дорікає Заходу за повільну реакцію, а Арестович під "заспокійливим соусом" звернувся до українців .