Стало відомо про те, як може розпастись Росія після того, як війна закінчиться. Цей процес уже розпочався, і незабаром на нас можуть чекати нові сюрпризи.

Нову карту світу було сформовано аналітичним порталом Слово і справу, а відповідальним за такий розділ був голова Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Кирило Буданов, фото: Знай.ua
Кирило Буданов, фото: Знай.ua

Практично весь цивілізований світ сьогодні вже переконаний, що війна в Україні завершиться поразкою путіна, і тепер це лише питання часу. Програш стане першим фактором, який поставить край путінському режиму, і в майбутньому призведе до розпаду країни. Подальші успіхи ЗСУ лише посилять внутрішні конфлікти, що й призведе до сумного для Росії сценарію.

"Перший - розділ Росії на три і більше частини. І другий - щодо збереження територіальної цілісності Росії при зміні керівництва країни. В останньому випадку новий керівник скаже, що Росії ні до чого у всіх цих процесах, це був хворий диктатор. У цьому випадку Росія віддасть всі окуповані нею території", - каже Кирило Буданов.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Карта нового світу, фото: Слово та справа
Карта нового світу, фото: Слово та справа

Насамперед буде повернуто Крим, Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області. Далі вже повернуть окуповані міста Молдови, Грузії, а також Азербайджану.

Кирило Буданов вважає, що у другому сценарії Росії також доведеться попрощатися з Курильськими островами, що в Японії та Калінінградом (німецький Кенігсберг). Карелія може з'єднатися з Фінляндією.

До слова, Ічкерія знову буде вільною від Росії, що не може не тішити.

Скрін, відео YouTube Україна перемога
Скрін, відео YouTube Україна перемога

Нагадаємо, що пропагандисти путіна кусають лікті через те, що 30 років мало брехали своїм громадянам .

Раніше повідомлялося, що Олексій Данилов розповів, що Кремль може втратити контроль над своїми поплічниками.

Також, російським мобікам довелося вдавати мертвих на полі бою, щоб повернутися додому живими