Стало відомо, що Кремль зараз намагається тиснути на все міжнародне співтовариство для того, щоб змусити Україну почати вести переговори.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибіцький у новому інтерв'ю для порталу La Repubblica .

Наразі відбувається сильний тиск на світову громадськість з боку Росії, і все для того, щоб змусити Україну сісти за стіл переговорів.

Переговори України і рф в Туреччині
Переговори України і рф в Туреччині

Інформаційний терор – це одна з тактик Кремля, яка підготовлена ​​на високому рівні. Це ми вже бачили неодноразово, і нагадує їхню позицію щодо застосування хімічної зброї в Сирії та Лівії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Мета кампанії - тиснути на міжнародне співтовариство, щоб змусити нас вести переговори. Це старий спосіб підходу: коли вони вже не знають, що робити, вони порушують питання ядерної та хімічної зброї", - додав Вадим Скибіцький.

Однак, на сьогоднішній день Україна не має наміру вести жодних переговорів із цією державою, поки при владі залишається кривавий диктатор путін, а також без виведення військ абсолютно з усієї території нашої країни.

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

Поки що цього не видно з боку Кремля. Ми регулярно чуємо про важливість переговорів із вуст пропагандистів, але вони для цього нічого не роблять. Лише звинувачують Україну.

Мирні переговори точилися з перших днів повномасштабного вторгнення, проте після відходу російської армії з півночі країни вони припинилися. Весь світ побачив звірства, що відбувалися у Бучі, Ірпені, Чернігові, Сумах тощо. Хоча делегаціям навіть вдалося про щось домовитися.

Потім діалог зійшов нанівець, і Україна зрозуміла, що там нема з ким розмовляти, і Мінських угод нових ніхто не допустить.

Нагадаємо, що росія завдяки путіну втратила звання "військової держави": вбили в собі головного експортера зброї

Раніше повідомлялося, що в ЄС знову гальмують вступ України до "сім'ї", і на це є стратегічна причина

Також, у ГУР МО спрогнозували кілька варіантів розпаду Росії: світова карта ще ніколи не виглядала так привабливо