Пропагандисти на болотах виють про невеличку армію у рф, яка не готова була до такої війни.

скабєєва зізнається, що не може спати через Херсон, а в ефірі свіжого пропагандистського л*йна, заявила, що ніхто не готувався до такої війни.

пропагандистка . Фото: кадр з відео
пропагандистка . Фото: кадр з відео

Ніхто не готувався до такої вінй. Ніхто не думав, що за Україну впишуться 50 країн. ТА й армія в нас маленька, не готова до таких війн. - розповідає пропагандистка.

Окрім цього вже починають звинувачувати і воєнкорів, і конашенкова, і шойгу. Всюди ниття та сльози.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Після новин про вихід російських військ з Херсону, скабєєва ледь не пустила сльозу, розповідаючи, що це був необхідний крок для доведення "спеціальної операції" до завершення.

Цього разу пропагандистка співає вже по новому.

У Криму, між іншим, окупанти намагаються зберегти лице, так аксьонов заявив, що поки він живий Крим буде російським. Нагадавши приблизно таку ж репліку стрємоусова, який відправився горіти в пеклі після загибелі в ДТП.

Також відомо, що за Херсоном також звільняють території. Окупанти вже "евакуюють" свою гелікоптерну базу з Чаплинки, яка тепер опинилася в межах досяжності HIMARS.

А на фоні загальної драми путінський повар пригожин почав створювати ще одну приватну армію.

Нагадаємо, ми писали, що угорський депутат натякає на анексію Закарпаття: засумував за спільним кордоном з Польщею

Як повідомляв "Знай.ua" московські попи ще активніше включаютсья у війну: готуватимуть "безстрашних мобіків" для путіна.

Також "Знай.ua" інформував, що окупанти почали вивозити все з лівого берегу Херсона: знають, що буде далі.