Росіяни спалювали під час окупації тіла загиблих своїх військових на звалищі в Херсоні. Черговий доказ злочину проти своїх же.

Про це повідомляє портал The Guardian.

Вони вивозили тіла загиблих громадян на місцеве звалище, там їх спалювали. Тобто щоб приховати реальну кількість втрат, вони позбавили родичів можливості попрощатися з близькими людьми. Типові окупанти.

Звалище, фото: Instagram
Звалище, фото: Instagram

Всі ці історії розповіли місцеві жителі, які неодноразово бачили все на власні очі. На звалище привозили чорні мішки, після чого їх закидали сміттям і спалювали, а в повітрі можна було відчути запах паленого м'яса.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому вони туди нікого не пускали і при в'їзді встановили блокпост.

"Пахло спаленим волоссям і, знаєте, як у стоматолога – коли свердлять зуб перед тим, як поставити пломбу. І дим був такий густий, що сусідньої будівлі не було видно", – розповіла одна мешканка того району.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

При цьому тіла туди звозили практично відразу після того, як ЗСУ завдавали ударів по позиціях окупантів. І так все літо, поки точилися важкі бої.

"Щоразу, коли наша армія била по росіянах там, вони (російські окупанти – ред.) звозили тіла на звалище і спалювали їх там", – поділилася мешканка Херсона Ірина.

На сміттєзвалищі, при цьому, були знайдені і шоломи окупантів, і їхня військова форма, що є прямим доказом чергового злочину.

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

Нагадаємо, що з матами, черевиком у голову і форма на 8 розмірів більше: як готують до війни мобілізованих з Росії

Раніше повідомлялося, що колишні "Беркутівці" воюють проти України: ГБР визначило два десятки зрадників

Також путін поставив усе на головну битву в Україні, і це не Донбас з Кримом: кожен українець буде зобов'язаний боротися .