Путінські нацисти чудово усвідомлюють, що скоюють воєнні злочини, які заслуговують на суд, подібний до Нюрнберга.

Після того, як росія стала явно здавати на полі бою, пропагандисти потрохи змінюють наративи, та готуються до свого незавидного майбутнього.

Маргарита Симоньян, фото: Instagram
Маргарита Симоньян, фото: Instagram

Пропагандистка, яка розпалювала в росіянах ненависть до українців, та вигадувала нісенітниці, у які, втім, залюбки вірили зомбо-росіяни, тепер заговорила про те, що в найближчому майбутньому їх, а також двірників у Кремлі буде чекати Гаага.

Я хочу сказати, що якщо ми програємо, Гаага, умовна чи конкретна, чекає не лише нас, але навіть двірника, що бруківку в середині за кремлівською стіною підмітає. - сердешна пропагандистика сформулювала нарешті свій прогноз на майбутнє.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

соловйов. Фото: скриншот з відео
соловйов. Фото: скриншот з відео

Такі заяви обнадіюють за декількома факторами. По-перше, це те, що пропагандисти усвідомлюють свою вину і бояться, а по-друге, що вони будуть до останнього битися, щоб уникнути покарання. Адже те, що вони говорять має налаштувати росіян на готовність до нової хвилі мобілізації.

Нагадаємо, ми писали, що пропагандисти втомились говорити про Україну: виповзають назовні внутрішні проблеми.

Як повідомляв "Знай.ua" реальних успіхів не мають і борються шляхом пропаганди: у Генштабі спростували фейк росіян про "репресії" на деокупованих землях.

Також "Знай.ua" інформував, ведуча "На добраніч, малюки" хоче поїхати на фронт з ляльками та казками, щоб зупинити війну: Єфросиніна в шоці від дурості