Стало відомо, коли Збройні сили України зможуть повністю звільнити всю Луганську область. Мрія, яка незабаром може справдитися.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації, який навіть наважився озвучити свій прогноз щодо того, коли ж це може статися.

Звільняти цю область від росіян буде вкрай складно, тому що вони стягнули туди чимало сил та коштів. Однак, наприкінці зими нашим захисникам можливо зможуть вийти на лінію розмежування 2014 року, а за 2023 рік взагалі деокупувати всю область.

Сергій Гайдай. Фото: скриншот Telegram
Сергій Гайдай. Фото: скриншот Telegram

"Враховуючи те, наскільки вони (російські війська) підготувалися, скільки туди стягнули сил, коштів і всього, - буде дуже важко... Я дуже хотів би, щоб ми на новий рік все ж таки зайшли до Кремінної. Я впевнений, що наприкінці зими ми можемо вже вийти на лінію розмежування, там була окупація з 2014-го року, і врешті-решт у 2023 році – звільнити всю Луганську область”, – сказав Гайдай в інтерв'ю, частину якого розміщено у Facebook .

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Навчання ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Навчання ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Сподіваємося, що це справді буде так. Ще влітку путін публічно оголосив про те, що вони захопили повністю всю область, а вже наприкінці літа ЗСУ почали звільняти крок за кроком захоплені території.

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися .

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок .

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду