Стало відомо, що російські ЗМІ почали різко видаляти інтерв'ю окупанта, які розповів про нормальне звернення до нього в українському полоні.

За словами окупанта, до нього було нормальне ставлення, і "Женевська конвенція" працює. Йдеться про Михайла Радигіна, який вирушив до України за контрактом, але раптово потрапив у полон.

Там він чесно зізнався, що в Україні всі дотримуються правил, і забезпечували для росіян навіть триразове харчування. Спочатку це інтерв'ю пропустили на місцеве телебачення та в інтернет, але потім воно різко почало пропадати.

Російський окупант, фото: вільне джерело
Російський окупант, фото: вільне джерело

Мабуть, бояться, що народ зрозуміє, що всі ці роки їм брехали про те, що відбувається в Україні, і справжня країна монстр – росія.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Сам чоловік із полону служив у правоохоронних органах і підписав у серпні 2022 року короткостроковий контракт, оскільки потрібно було ще трохи стажу для того, щоб вийти на пенсію.

У результаті довелося ще трохи затриматися в полоні.

"Просто зробили пропозицію, що ось можна сходити за контрактом до Нового року чотири місяці. У мене залишився шматочок до пенсії добити, я через це й пішов. Ну і все, гадаю, схожу, нічого страшного", – розповідає окупант.

Полонені окупанти. Фото: скрін youtube
Полонені окупанти. Фото: скрін youtube

Він боявся, що в полоні до нього погано ставитимуться і вбиватимуть, бо постійно ходили такі розмови від керівництва. Однак потім прийшло полегшення, адже він зрозумів, що тут він у більшій безпеці, ніж удома на дивані в Росії.

Після повернення до РФ Радигіна та інших російських військових утримували протягом трьох тижнів у казармі військової частини у центрі Москви, де їх допитували.

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися .

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок .

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду