У розколу еліт Кремля буде відразу два ключові фактори. Зараз у них усе йде до того, що розпочнеться народна війна. Українці в передчутті.

Про це в ефірі Юлії Латиніної розповів відомий публіцист та історик Валерій Соловей.

За його словами, вже сьогодні можна спокійно говорити про те, що кремлівські еліти можуть перейти від слів із погрозами до дій. Погіршиться все це коли путін програє війну, хоч вони й розраховують на інший результат.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Валерій Соловей вважає, що ще один успішний контрнаступ Збройних сил України доведе еліту путіна, оскільки метою є Мелітополь, що пов'язує з Кримом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Процес народної війни може початися вже ближче до кінця зими або розпочати весну.

"Буде два ключові чинники – військова поразка або наказ Путіна до використання тактичної ядерної зброї», - говорить історик Валерій Соловей.

Найімовірніше незабаром розпочнеться у Росії друга хвиля мобілізації, і навіть можливий військовий стан навіть у Москві.

Путін з кухарем Пригожиним
Путін з кухарем Пригожиним

"Військова поразка допускається вже вищим військово-політичним керівництвом. Тоді ситуація в елітах почне змінюватися досить швидко. Не настрої – перехід настроїв до дій. Ось тоді буде надано імпульс до якихось конкретних дій", - вважає Соловей.

Нагадаємо, що росіянам нагадали, як виглядало князівство за часів Київської Русі .

Раніше повідомлялося, що у ЗСУ висміяли те, як росіяни зібралися зміцнювати Луганськ перед настанням українців .

Також, кремлівський блазень Пригожин приїхав до Луганська заради полоненого священика МП, піар вдався