У суді Харкова дозволили вийти на волю під заставу коригувальниці вогню по місту та по позиціях Збройних сил України.

Про це стало відомо з місцевого видання VGORODE. У публікації пишуть, що Дзержинський районний суд Харкова дозволив вийти під заставу в пів мільйона гривень Дар'ї Кригіній, яка здавала позиції Збройних сил України та координати критичної інфраструктури у Харкові.

Зрадниця, коригувальниця. Фото: Telegram
Зрадниця, коригувальниця. Фото: Telegram

У повідомленні також йдеться, що у листопаді Кригіній обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 1 січня 2023 року, без визначення розміру застави. Але у грудні судді передивилися справу, та залишили зрадницю під наглядом до 19 лютого, і тепер з можливістю внести заставу у розмірі 496,2 тисячі гривень та вийти з-під варти.

Найжахливіше те, що під час війни зрадники, які здають позиції наших військових, коригують вогонь у мирних містах та пропагандують "русскій мір", уникають відповідальності чи отримують просто умовні терміни. А деяким взагалі вдається втекти, оскільки наші суди надто лояльні до них.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Зрадниця, коригувальниця. Фото: Telegram
Зрадниця, коригувальниця. Фото: Telegram

Пізніше стало відомо, що суд повернув зрадницю у СІЗО після громадського обурення та обговорення всією країною.

Нагадаємо, ми писали, що путінський пропагандист Корчевніков із "Кадетства" набухався через війну з "НАТО": "Не так страшно".

Як повідомляв "Знай.ua" Ані Лорак перед Новим роком засумувала за Україною: "Профукала сім'ю. Встигнете на черговий обстріл".

Також "Знай.ua" інформував, що Таїсія Повалій розважала росіян солов'їною, поки путінські ракети летіли в Україну.