Чекатиме російських окупантів, якщо вони вдруге зважаться на новий наступ з боку Білорусі. Далеко зайти не вдасться.

Про це сказав в ефірі єдиного телемарафону 5 січня командувач угрупуванням сил та засобів оборони Києва генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Чоловік зазначив, військовими були створені рубежі з фортифікаційних споруд відразу на тисячу кілометрів, і російських окупантів зустрічатимуть вогнем у відповідь з артилерії.

Кордон з білоруссю, кадр з telegram
Кордон з білоруссю, кадр з telegram

Тобто, на північному напрямку багаторівнева система захисту, яка не дозволить російській армії пройти далі за білоруський кордон. Зокрема, у Київській області ретельно підготувалися до можливого наступу, оскільки враховують усі помилки 24 лютого.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Ми створили угруповання на кордоні з Білоруссю, яке готове гідно зустріти ворога. Київська область досить потужно підготувалася до можливого нового наступу: це кілька рубежів навколо Києва загальною довжиною близько 1 000 км, де на основі фортифікаційних позицій довгострокових оборонних споруд створена потужна система оборони, тож просто пройти буде неможливо. Там суцільні завали та мінні поля. Олександр Павлюк

Прикордонник, фото: скріншот з відео
Прикордонник, фото: скріншот з відео

Крім того, українське військове командування ретельно стежить за всіма переміщеннями російських окупантів, а також за точками дислокації. Влада, за словами командувача, матиме час на оповіщення громадян про повторну спробу наступу військ РФ на Київ.

Прикордонники, скріншот: Youtube
Прикордонники, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що психолог докладно порівняв новорічні звернення Зеленського та диктатора путіна

Раніше повідомлялося, що у "ЛНР" мобік повісився після зґвалтування кадировцями

Також, чи попередять українців про повторний наступ Росії: до Міноборони відповіли