Російські пропагандисти отримали новий наратив із Кремля, і тепер розповідають усьому світу про те, як нібито терміновики благають командування поїхати на війну в Україну.

Висловився на цю тему головний рот путіна на федеральному телебаченні Володимир Соловйов у своєму ток-шоу. Поки він сидітиме у теплому кріслі пити подарований Кремлем алкоголь, молоді хлопці будуть змушені вмирати.

Володимир Соловйов, скріншот: YouTube
Володимир Соловйов, скріншот: YouTube

Однак, за його словами, це мрія самих хлопців. Вони нібито благають командування звернутися до влади і дати їм трохи повоювати в Україні. Тобто спершу їхні батьки, а тепер ще й вони.

"Від 120 до 140 тисяч кожні півроку чудово підготовлених молодих хлопців. Треба якось це питання вирішити. Ті, хто хоче. Полегшити для них умову підписання контракту. Може, Думі має сенс поговорити з Міністерством оборони. Виробити спільну позицію. Міноборони буде лише "за", - сказав пропагандист.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Moбiki, скріншот: YouTube
Moбiki, скріншот: YouTube

При цьому в студії знаходилася людина з російського парламенту, яка і заявила, що під час весняної сесії Дума займеться цим питанням. Тобто вони серйозно налаштовані скоротити населення своєї країни, і тим самим погрожувати навіть молоде покоління, на яке начебто мала бути вся надія.

Країна – гниль. Інших слів не підібрати.

При цьому, крім терміновиків, незабаром почнеться ще й додаткова хвиля мобілізації. До війни збираються залучити ще не менше 500 тисяч людей, а також закрити цього разу кордони. Це все вкотре доводить, що політика путіна спрямована на геноцид не лише українського народу, а й власного.

Нагадаємо, що суд не взяв під варту зрадницю: працювала на оккупантів у Харківській області

Раніше повідомлялося, що генерал ЗСУ розповів, як зупинятимуть можливе навалу росіян з Білорусі

Також, путін намагається зламати плани ЗСУ на контрнаступ ядерними провокаціями в Білорусі