Стало відомо, що самопроголошений президент Білорусі після низки нещасних випадків з його підлеглими більше нікому не довіряє. Наразі хоче створити власну приватну службу охорони.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Білоруські спецслужби тепер підозрюються у можливій зраді, і ситуація загострюється. Олександр Лукашенко почав комплектувати власну охорону із приватної служби.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

"На тлі інформації про ліквідацію самопроголошеного президента Білорусі, Лукашенко підозрює свої спецслужби у можливій зраді. Зокрема, йдеться про білоруське КДБ. Тому диктатор сформував новий підрозділ особистої охорони, який формується з представників однієї з приватних охоронних компаній країни", — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зокрема, це може бути компанія під назвою "Гард Сервіс", на яку раніше було покладено завдання щодо формування ПВК для участі у війні проти України.

Путін і Лукашенко. Фото: скрін з відео
Путін і Лукашенко. Фото: скрін з відео

Варто зазначити, що найбільше переживань у диктатора почалося після раптової смерті міністра Макея. Вони всі розуміють, що це сталося не просто так після чергової зустрічі Лукашенка та путіна. Очевидно, що диктатори не зійшлися в чомусь, і це був своєрідний знак від глави Кремля.

Нині все частіше чутки ходять про вступ Білорусі у війну, але подібні знаки говорять про те, що Лукашенко не збирається виконувати вказівки путіна, і дбає через це про свою безпеку.

Білорусь готують до провокацій. Фото: скриншот Youtube
Білорусь готують до провокацій. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що путін розчарувався у своїх генералах, і почав "тасувати колоду" для вигаданих перемог

Раніше повідомлялося, що бобри стали на бік ЗСУ: зубатий союзник допоміг зупинити окупантів

Також, у Росії знову поспішили зі "взяттям" Соледара, і пропагандисти запідозрили недобре