Вмирала на очах у матері: жінка померла, а мати-інвалід не могла допомогти, такого нікому не побажаєш. Про страшну трагедію повідомили в соцмережах.

Рятувальникам довелося відкрити вікно.

Це сталося в будинку по вул. Шевченка, 178. У квартирі на першому поверсі проживали дві жінки - дочка та лежача мама-інвалід. Рятувальників викликали сусіди.

Прибувши на місце, правоохоронці побачили таку картину: загибла лежала на підлозі в кухні. Мати-інвалід перебувала в шоковому стані, але від госпіталізації відмовилася.

На очах у матері померла рідна дочка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в одеській школі 26, що на Старопортофранківській, днями стався неприємний інцидент. Представник служби у справах дітей намагався під час уроків силою забрати одну з учениць.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.