Розстріл заступник Акимівської ВІДГ Дмитра Кирилова під Запоріжжям обростає новими подробицями. Про те, що правоохоронцям вдалося дізнатися, розповіли у сюжеті програми «Спецкор».

За інформацією журналістів, вбивство сталося при свідках, серед білого дня. До чиновника на вулиці підійшов невідомий молодий чоловік. Кілер діяв швидко і професійно: чоловіка розстріляв впритул з автомата, добив контрольним пострілом. При цьому свідки майже нічого не почули.

З місця злочину вбивця втік на авто, транспорт кинув у кілометрі.

Нагадаємо, що в міську інфекційну лікарню з попереднім діагнозом харчове отруєння звернулися 53 учня одеської школи № 11, які вживали їжу в шкільній їдальні.

Як повідомляв Знай.uа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Знай.uа писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовий чоловік спокійно розгулював з букетом квітів і помповиком в руках.