Свійських тварин запримітили сусіди багатоперхівки. Не щодня побачиш у дворі будинку курей, що мирно пасуться і щипають травичку.

Кури мирно пасуться у дворі багатоверхового будинку.

Відповідне фото було зроблено містянами. Кури мирно бігали біля багатоповерхівки на дитячому майданчику.

Тварини паслися у дворі багатоповерхівок біля "Чорного гастроному". Жителі цікавляться хто ж такий винахідливий, що спромігся вирощувати прямо в місті домашню птицю. Цікавіше за все, де вони тримають цих курей? На балконі чи в квартирі?

Відповідне фото виставили у соцмережах.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нагадаємо, що українські воїни знову понесли втрати внаслідок обстрілу ворога. Так, у Дніпро військовим вертольотом терміново доставили тяжкопораненого українського бійця.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що колишня глава Міністерства охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що антикорупційний прокурор Назар Холодницький спеціально блокував розслідування справи про реченні їй хабара.