У вівторок, 2 червня, стало відомо про те, що в Вознесеновской районі міста Запоріжжя помер чоловік.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент на одному з комунальних ринків. Приблизно в 11:30 виявили тіло померлого чоловіка на Критому ринку.

У Запоріжжі на ринку помер чоловік, фото: Паркан

Торговці говорять про те, що чоловікові стало погано, і від цього він на місці впав. Було виявлено, що він не дихає і у нього немає пульсу. На місце одразу ж викликали судмедекспертизу, які приїхали туди на спеціальному транспорті, щоб забрати тіло покійного.

У Запоріжжі на ринку помер чоловік, фото: Паркан

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

До речі, як виявилося пізніше, чотири співробітника приїхали на ринок без засобів захисту, а саме, без масок і рукавичок. І працівники ринку їх не пускали без цього, оскільки це суперечить правилам.

Представники судово-медичної експертизи заявили про те, що їх нічого не бере, і через деякий час вони все ж змогли заїхати на територію без потрібних засобів захисту.

Поки що невідомо, що ж саме стало засобом захисту, тепер залишається чекати, поки це встановлять медики. Однак, відомо, що очевидців цей інцидент дуже налякав.

Нагадаємо, раніше у Харкові стали частіше народжуються двійнята.

Як повідомляв портал "Знай.иа", що в Україні можуть ввести додаткову допомогу для дітей.

Також Знай.иа" писав, що в Україні смертність перевищує народжуваність.