Стало відомо про те, що на курортах Запоріжжя почали продавати рибу за височенним цінами. Таке собі може дозволити не кожен.

Таким чином, повідомляється, що “Мартовик” або бичок-батіг дивує цінами щорічно. Так, продавці риби на узбережжях і ринках близько Кирилівки знову приголомшили цінами – від 70 гривень за штуку, кілограм – ні багато, ні мало – 800 гривень. Про це пише інформаційний портал «РІА-Мелітополь».

В курортних містах Азова продають рибу за скаженими цінами, фото: скріншот з відео

Причину такої завищеної ціни виправдовують продавці які іноді навіть самі не знають про те, що ж вони закуповують.

При цьому, повідомляється, що мартовик є найбільшим представником сімейства Бычковые. Звичайний розмір азовського бичка-батога становить близько

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Сантиметрів при масі до 200 грам. Але, при цьому, він може рости ще більше, це далеко не межа.

Наприклад, більше двадцяти років тому, в 1997 році, в Бердянській затоці Азовського моря зловили бичка-кнуга, довжина якого складає близько 48 сантиметрів, а ось його маса цілих 800 грам.

Багато ікри, мало кісток, але і ціна відповідна – поки любителі пива з рибкою не надто охоче “налітають” на бичка-батога, так як сильно він б'є своїм ціновим “батогом”, жартують місцеві.

Нагадаємо, монстр-азіат поставив на вуха весь Дніпро - рибак підчепив на гачок і втратив дар мови.

Як повідомляв Знай.иа, в Дніпрі засікли дивну птицю з "віялом" - відомий фотограф полював три роки.

Знай.иа писав, місто Зеленського атакували змії.