Стало відомо про те, що популярний український курорт потопає в медузах.

Таким чином, повідомляється, що вже другий місяць відпочиваючі Запорізької області скаржаться на величезну кількість медуз, які плавають біля берега. І ось, днями туристи, які прибули в Бердянськ побачили величезних медуз.

При цьому, на відео, яке потрапило в мережу, видно, як вони себе ведуть в своєму природному середовищі існування. Про це пише інформаційний портал «Про.Бердянськ».

Автор зазначив, що незважаючи на те, що медузи підвиду корнерот викликають у відпочиваючих агресію і огиду, зокрема, у цьому році, вони є прекрасними морськими створіннями.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У цьому можна переконатися на всі 100% подивившись ролик, посилання на який є в тексті.

У мережі все частіше з'являється скарг на те, що на українських курортах все більше медуз. Такого, як повідомляють самі туристи, вони не бачили дуже давно.

Таким чином, повідомляється, що відпочиваючі надсилають в мережу ролики й фото з медузами, які в цьому році загарбали пляжі раніше звичайного. У минулому році дискомфорт доставляли водорості а зараз медузи.

Є вони і в Приморську, і в Кирилівці, але, найбільше страждають від них відпочиваючі саме з Бердянська.

Нагадаємо, що на одному з курортів Запоріжжя жінка з дочкою застрягла на хвилерізі.

Як повідомляв портал Знай.иа, на запорізькому курорті жінку віднесло на матраці у відкрите море.

Також Знай.иа писав, що на курорті під Одесою до берега прибило десятки мертвих птахів.