Завдяки численним веб-камерам редакції НИАП «Кирилівка.Укр» та azov.ua, розташованим по всьому узбережжю Азовського моря, стало відомо, що на пляжах в Кирилівці вже кілька днів немає медуз, які якийсь час назад доставляли незручності відпочиваючим.

Кирилловка, скріншоти

Зараз пляжі заповнені людьми. До того ж погода нарешті налагодилася – ясне небо, чисте і спокійне море, прозора вода, легкий вітерець. Літо на Азовському морі в кращому значенні цього слова.

Кирилловка, скріншоти

Відзначимо, що з кожним днем кількість онлайн веб-камер постійно зростає, дозволяючи побачити нові цікаві місця.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також, стало відомо про те, що в Запорізькій області, на одному з курортів настав рожево-синій ранок.

Таким чином, повідомляється, що знімок був зроблений з вебкамери системи відеоспостереження kirillovka.ks вранці вівторка, 21 липня. Близько 4:30 було помічено небо неймовірної краси.

Нагадаємо, що стало відомо про те, що «Орел і Решка. Вдома краще» зняли епізод в курортному Бердянську Запорізької області.

Таким чином, повідомляється, що український шоумен і продюсер Євген Синельников протестував один з українських курортів. Про це провідний написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Також, в Запорізької області в молочному лимані помітили рожевих пеліканів. Детальніше про неймовірне явище розповідає місцеве видання "ZaБор".

Повідомляється, що днями Запорізьку область відвідала делегація співробітників Національного природного парку "Тузлівський лимани". Вони відвідали Національний парк "Приазовський", де вивчали досвід відновлення водообміну між Молочним лиманом та Азовським морем.

Як повідомляв Знай.uа популярна ведуча "Орла і Решки" епатувала мережа незвичайним чином.

Нагадаємо, скоро прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.