Дієтологи назвали категорії людей, яким не можна вживати смажену яєчню в своєму раціоні. Цей популярний сніданок може сильно нашкодити тим, хто має проблеми зі здоров'ям.

Яєчню на сніданок часто вживають внаслідок великого вмісту білка в страві. І якщо правильно приготувати, то не буде в ньому практично вуглеводів і жирів.

Також яйця містять велику кількість вітамінів D, B6, B12 і таких мінералів, як цинк, залізо і мідь. Вони містять лютеїн і зеаксантин – антиоксиданти, які можуть зберегти зір.

Ідеальна яєчня, скріншот YouTube
Ідеальна яєчня, скріншот YouTube

Секрет криється якраз у кількості масла, на якому смажать яйця. І у випадку, якщо у людини немає проблем зі здоров'ям, то їм рекомендують їсти яйця кожен день. Вони корисні як дітям, так і дорослим, є хорошим джерелом енергії і беруть участь у формуванні м'язів.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але якщо у вас є такі хронічні захворювання, як ожиріння або проблеми з серцем або судинами, яєчню вам краще уникати.

Зайвий жир під час смаження буде погано впливати на судини, кровоносну систему і серце.

Кращим варіантом для вас будуть варені круто яйця без жовтка, оскільки вони містять певну кількість холестерину і основна кількість жирів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Картопляні зрази приготує навіть ледачий: простий рецепт ароматної обіду.

Як повідомляв Знай. ua, смажені баклажани з часником і зеленню, як заготовити ароматну гостреньку закуску на зиму.

Також Знай. ua писав, що хрусткі кабачки в духовці без масла рецепт, після якого ви полюбите цей овоч ще більше