Іноді, щоб бути красивою та мати підтягнуту шкіру обличчя, без другого підборіддя, не обов'язково ходити на пластичні операції та у косметичні салони.

Є спосіб без грошей і хворобливих процедур виглядати неперевершено, витративши на це лише кілька хвилин вільного часу, з ложкою у роті.

догляд за шкірою, скріншот YouTube
догляд за шкірою, скріншот YouTube

Беріть ложку "за хвостик" губами і тримайте її так протягом десяти секунд - десять разів на день, протягом тижня. Результати вас потішать. Бо ви, по-перше, підтягнете шкіру обличчя, по-друге, зморшки помітно розгладяться. А ще покращиться кровообіг, зникне друге підборіддя, будуть підтягнуті м'язи на шиї і в результаті зовні ви помолодшаєте.

Для помітного ефекту є ще кілька вправ, які також спрямовані на омолодження та підтяжку нижньої частини обличчя.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають надбавку з жовтня В Україні анонсували найбільший перерахунок пенсій: у кого виплати зростуть одразу на 60% Терміново запасайтеся цим, поки знову не стали відключати світло: українцям дали список на зиму "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Набираємо в рот повітря, закриваємо його і роздмухуємо щоки. Після цього злегка натискаємо долонями на щоки, таким чином щоб було відчуття ніби ми випускаємо повітря. Але рот залишається закритим. М'язи на щоках "опираються".

Догляд за шкірою, фото freepik
Догляд за шкірою, фото freepik

У результаті виходить - на рахунок "п'ять" натискаємо на щоки, на рахунок "п'ять" утримуємо повітря, на рахунок "п'ять" розслабляємо щоки. Незабаром наші обвислі щоки зникнуть. А ті, у кого вони пухкі, отримають сформовані вилиці.

Ще одна вправа - рот у нас у положенні буквою "О", утримуємо так, знову ж таки натискаємо рукою на щоку, а вона пручається. Повторюємо так 8 разів.

Нагадаємо про ідеальне поєднання: що таке "іжирний манікюр" і як зробити цей трендовий дизайн осені.

Раніше ми повідомляли, що подивіться на свої руки, яка сором: 3 простих способу відучити себе гризти нігті.