Український політик Роман Безсмертний вважає, що в даний час в Україні немає сильної правлячої еліти.

"Сьогодні правлячі, владні кола можна розділити на два типи: еліту і істеблішмент. Перші - це ті, хто не бояться заявити про свою думку і пропонують шлях до вирішення проблем. Другі ж, насправді з незрозумілих мені причин, просто плетуться за настроями суспільства. Однак саме на еліту має покладатися суспільство, тому що вона повинна формувати відповіді на питання ", - сказав політик в ефірі українського телеканалу.

Даний парадокс виник через історичного розвитку країни. Через знищення України в радянську епоху утворився криза ідей, розумних людей.

"Зараз ми маємо кризу талантів, геніїв. Це породило кризу ідей, тому ми знаходимося як би в пастці. Навіть якщо є люди, які висловлюють гідні еліти думки, то їх місце все одно не на перших місцях", - сказав Безсмертний.

За його словами, якщо істеблішмент, який біжить за людьми і годує народ солодкими фразами, не зміниться, це закінчиться великою трагедією.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що українці втомилися від одних і ті ж облич у політиці, вони їм не вірять і гостро потребують нових лідерах.