Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі прибув в Іллічівський порт, щоб особисто проконтролювати процес усунення з посади начальника порту.

Про робочий візит до портового міста політик повідомляв ще вчора на свеой сторінці в Facebook. Сьогодні він опублікував результати поїздки.

"Вчора на прес-конференції із заступником Держсекретаря США я говорив про серйозну інформацію стосовно чисельних порушень в Іллічівському порту. Я обговорював це і з Міністерством інфраструктури, і з правоохоронними органами", - написав Саакашвілі.

Також він додав, що при призначенні його на пост глави Одеської ОДА, обголосили конкурс на нового начальника порту. Потім його скасували, в чому чиновник побачив потужне столичне лобі начальника морпорту.

Незважаючи на це, вчора вночі начальник порту все ж усунули.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Читайте також: В Одесі вночі Саакашвілі демонтував паркан на приватний пляж (відео)

"Після більш ніж підозрілої передачі головних причалів Іллічівського порту офшорній компанії, зареєстрованої в Центральній Американській Республіці Беліз, вчора в 12 ночі ми нарешті домоглися усунення керівника Іллічівського порту з посади", - підкреслив Саакашвілі.

Він зазначив, що українці щороку втрачають мільярди гривень через контрабанду і офшорні махінації. Також він анонсував конкурс на главу порту Іллічівська.

Нагадаємо, що через Міхеіла Саакашвілі звільнили голову Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.