Народний депутат Борислав Береза розповів про можливі варіанти дій, на які зараз може піти Банкова у відповідь про скандальні матеріали про офшори Петра Порошенка. Про це Береза написав на своїй сторінці в Facebook.

"У Банкової є два варіанти розвитку ситуації:

1. Перехід у публічну площину. Повне пояснення своїх дій. У цьому випадку швидше за все піде визнання неприємних моментів. І вказівку на неточності, які присутні. Але це варіант для діалогу з суспільством.

2. Розповісти про те, що все це фейк. Це вкидання ворогів. Розпочати тиск на ЗМІ. Контратакувати, розповідаючи, що всі однакові. Але це лише посилює кризу і не буде мати перспектив.

Читати також: New York Times не встояв перед російською пропагандою - експерти

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Я б хотів, щоб все пішло за першим сценарієм. Не хотілося б побачити реалізацію другого варіанту. Але враховуючи старий досвід і те, як "швидко" АП на все реагує, то "фахівці" з Банкової можуть вибрати третій варіант. Вони будуть мовчати. Стільки, скільки зможуть. Просто мовчати і паралельно займатися дискредитацією авторів сюжетів. Довго мовчати у них виходить непогано. Тільки нічого хорошого від цього не буде.", - пояснив Береза.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що президента Петра Порошенка впіймали на офшорах, які він створив, щоб передати компанію "Рошен" у "сліпий" траст.