Сьогодні Генеральний прокурор України Віктор Шокін вніс у Раду подання про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата, члена однієї з фракцій правлячої коаліції.

Про це Віктор Шокін повідомив на брифінгу в Києві.

"Я вніс подання до Верховної Ради про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата - члена правлячої коаліції", - заявив він. Прізвище глава ГПУ не уточнив.

Пізніше стало відомо, що депутатом, з якого Генпрокуратура просить зняти депутатську недоторканність, є член фракції Радикальної Партії Андрій Лозовий.

Шокін також розповів про те, що правоохоронці проводять спецоперацію із затримання високопоставлених чиновників Міністерства освіти України.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: У Києві розпочався суд проти генпрокурора Шокіна

Нагадаємо, що нещодавно Генеральний прокурор Віктор Шокін своїм наказом звільнив з органів прокуратури заступника начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської області Олексія Корнійця. Їх затримали за підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах. А під час обшуків у затриманих знайшли 500 тисяч доларів і коштовності.