На посаду заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі було подано близько 500 заявок.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Одеської ОДА.

"Конкурс на вакантну посаду заступника голови Одеської обласної державної адміністрації закінчений. Було подано близько 500 заявок. Розпочався розгляд документів, яке триватиме два тижні", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Саакашвілі тренувався з новими патрульними (фото)

З 5 вересня відібрані кандидати будуть запрошені на наступний етап - тестування в ОДА.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні активісти у Житомирі провели мітинг біля будівлі обласної адміністрації. Люди звинувачували губернатора Сергія Машковського у забороні проведення, запланованого громадською радою, обговорення кандидатури Максима Глушаниці на посаду начальника управління Держгеокадастру, та вимагали відставки самого голови ОДА.