Святошинська районна міліція Києва затримала зловмисника, який завдав ножового поранення у груди одному з відвідувачів столичного кафе.

Про це повідомляє прес-служба міліції Києва.

"Підозрюваний прийшов до кафе, там у нього виник конфлікт з іншим чоловіком. "Чоловічу розмову" вирішили продовжити на вулиці. Почалася бійка, під час якої потерпілий отримав проникаюче ножове поранення у груди. Тож його доставили у лікарню", - розповів керівник Святошинського райуправління міліції Ігор Кучма.

Після вчиненого правопорушення 52-річний зловмисник намагався зникнути з місця, однак його відразу розшукали правоохоронці.

Читайте також: У київському кафе застрелили 23-річного хлопця

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

З'ясувалося, що чоловік раніше відбував покарання за зґвалтування, спробу вбивства та злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків. А із місць позбавлення волі він звільнився лише кілька місяців тому.

Міліція відкрила кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження. За правопорушення передбачена відповідальність – до восьми років позбавлення волі.