41-річний чоловік викритий у зберіганні великої партії марихуани, близько п'ять кг. Вартість наркотику на "чорному ринку" становить близько 100 тисяч гривень.

Про це йдеться на сайті МВС України.

Як повідомив начальник сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Дзержинського МВ ГУМВС України в Донецькій області Сергій Данилевський, співробітниками міліції була отримана інформація про те, що 41-річний місцевий житель зберігає у себе в будинку велику партію наркотиків.

Читайте також: Міліція ліквідувала плантацію елітних конопель під Черніговом (фото)

Зловмисник раніше був неодноразово судимий за незаконні операції з наркотиками і три місяці тому звільнився з місць позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У ході огляду будинку підозрюваного міліціонери виявили та вилучили 250 згортків з розфасованим наркотиком, три мішка і вісім скляних банок з канна бісом загальною вагою близько п'ять кг.