На Донеччині затримали основного організатора виготовлення та розповсюдження друкованих видань терористичної організації "ДНР". Про це повідомляє СБУ.

Керуючи найбільшим поліграфічним підприємством - монополістом, що знаходиться на тимчасово окупованій території, зловмисник за завданням ватажків терористів видавав брошуру "Новороссия" та друкував іншу антиукраїнську продукцію.

Правоохоронці встановили, що він також організував виготовлення так званих посвідчень "ДНР" та інших фейкових документів терористичних угруповань.

Читайте також: Сумчанина посадили на чотири роки за сепаратизм

Наразі поплічника терористів заарештували. Його звинувачують в участі у терористичній групі та у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, у вересні чотирьох жителів Кривого Рогу засудили до п'яти з половиною років позбавлення волі за розповсюдження газети з сепаратистськими закликами.