У Каховці зафіксований факт агітації, який супроводжувався наливанням горілки. Про це повідомили в "Опорі".

Як стало відомо, у районі Свєтлово був помічений мікроавтобус білого кольору, який їздив по району. Його водій спілкувався з чоловіками, які мали вигляд таких, що схильні до пияцтва, пропонував їм піти на дільницю проголосувати згідно тієї інструкції, яку він надавав. В листочку було вказано, навпроти якого номеру ставити позначку у кожному з бюлетенів, які видають на виборчій дільниці.

Читайте також: "Хрін за редьку не солодший" - чорний піар у Мелітополі (фото)

Як винагороду наливали горілку. Довірена особо одного з кандидатів в мери міста, впізнав водія цього мікроавтобуса, поспілкувався з ним, той не заперечував, що наливав горілку і роздавав папірці з вказівкою, як голосувати.

Він звернувся до правоохоронних органів, на місце пригоди виїхала оперативна група. Були взяті покази у водія мікроавтобуса. На місці допиту з'явився кандидат до міської ради Валерій Салтиков, який балотується від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще